myrer.eu

Alt du ønsker å vite om å spille volleyball

Spilleautomater med baller

Volleyball er en herlig sport og selv om Norge ikke kan omtales som en volleyballnasjon, har sporten vokst mye de siste årene og det er ikke tvil om at den suksessen som norske utøvere har opplevd innen sandvolleyball har hatt stor betydning for antall utøvere i Norge. Vi er vant med at vi nordmenn er gode i sport, og vi har gjennom generasjoner bevist at vi kan gjøre det godt innen de fleste sporter også internasjonalt. Som vi alle vet krever det mye å skulle bli virkelig god, og som utøver må man ofre mye. Det sagt, er det også viktig å ta pauser og ikke la trening og sport ta fullstendig overhånd. Det er faktisk like viktig med hvile som det er med trening om du har planer om å bli virkelig god. Selv de aller beste profesjonelle utøverne innvilger seg selv hviledager fordi de vet at kroppen er en finjustert maskin, og skader ved overtrening kan ta lang tid å komme over.

Det er derfor viktig at du også legger inn hviledager og finner noe annet å fokusere på. Hensikten er at kroppen og muskler skal slappe helt av og komme seg til hektene igjen, så du må finne en aktivitet som tillater det. En perfekt aktivitet på slike dager er spill på nett, og med et enormt utvalg av norske nettcasinoer har du evig nok å velge mellom. Det finnes i tillegg en rekke flotte spilleautomater på nett med sport og baller som tema. Vi har allerede omtalt den herlige Bikini Party fra Microgaming, men vi tenkte vi skulle komme med noen tips til andre automater med baller som lar deg få en pause fra volleyball.

Basketball Star

Basketball er ikke så langt unna volleyball og denne automaten, som også er produsert av Microgaming, tilbyr en herlig spillopplevelse med både wilds, scatter, bonusspill, cascading reels og muligheten for å vinne opptil 120.000 mynter. Grafikken er fenomenal, og man kan ikke unngå å la seg rive med av spenningen. Dette er en flott automat på hviledager, som også kan sikre deg noen betydelige summer til treningsleir og nytt utstyr.

Golf når og hvor du vil

Golf var i mange år den største folkesporten i Norge, og det er ikke til å komme unna at det er terapi å komme seg ut på en flott, grønn bane. Nå kan man dessverre ikke spille golf i Norge mange måneder i året, men med Hole in One-automaten fra Amaya Gaming kan du spille akkurat når og hvor du vil. Automaten byr på et spennende og morsomt spill med wilds, scatters, Hole in One-bonus og multiplikatorer som kan sikre deg noen virkelig store gevinster.

Satt på en bakgrunn av en flott, grønn golfbane er dette ren terapi for en sliten kropp, og en automat alle burde prøve ut. Trolig en av de beste spilleautomatene på nett.

Kom deg ut på matta

Snakker man om automater med baller, kan man liksom ikke komme unna Football fra Endorphina. Dette er en utrolig morsom automat som på ingen måte tar sporten på alvor. Med et herlig lydspor og morsomme animasjoner, tar Endorphina sporten på kornet og fokuserer på alt det vi elsker og hater med verdens største sport. Lydeffektene er alltid viktig på en automat og på Football tar nettopp lydeffektene spillopplevelsen til nye høyder. Du kan høre folkemengden rope og juble for deres eget favorittlag, mens fløyten til dommeren og andre morsomme lydklipp gir det hele en meget realistisk følelse. Vi liker automaten på grunn av den humoristiske vinklingen, noe som gjør automaten til det perfekte valget på hviledager. Her får du spill og underholdning i skjønn forening og det er knapt mulig å kombinere sport og spilleautomater på en bedre måte.


Privacy Policy