myrer.eu

Alt du ønsker å vite om å spille volleyball

Mental trening for volleyballspillere

Volleyball – en krevende sport

Der de aller fleste typer sport konsentrerer seg om én del av kroppen om gangen, er volleyball krevende for hele det fantastiske verktøyet vi kaller menneskekroppen. Volleyball er fysisk krevende – spillerne bør ha sterke ben, sterke armer, en lynrask reaksjon, spenstige muskler og fokus på taktikk. Dette fordi man både må løpe, hoppe, sentre og skyte ballen av gårde kun ved bruk av armene. Her i Norge er ikke volleyball særlig populært, men som all annen sport er det fullt mulig å skrive seg opp hos et lokalt lag og sette i gang med den krevende treningen.

Mental trening – det første steget

mental-träningUansett hvilken sport du har tenkt å bedrive, er det utrolig viktig å være mentalt forberedt. Konkurranseevnen må være på topp, og ambisjonene må være til stedet døgnet rundt. For uten mental trening kan man ikke sikte mot stjernene. Meditasjon er viktig, mens gode motivasjonsvideoer kan sette hodet i riktig stemning rett før kampen. Mange idrettsstjerner bruker også online spilleautomater til å komme i rett modus – dette fordi pengespill viser hvor langt man kan gå om man fortsetter spillingen selv gjennom røffe perioder. Hos norskcasinoonline.com kan du få med deg de beste bonusene og de mest lukrative maskinene på nettet – ta en titt og start med mental trening i dag!

Tro på deg selv

Troen på dine egenskaper og muligheter står sterkt når man snakker om mental trening. Alle psykologer er enige – mennesker kan gjøre hva som helst, så lenge de overbeviser seg selv om at det er mulig. Flere gode bøker om evnet har blitt skrevet, også på norsk. Slike bøker er det alltid godt å ha på hylla når du føler at ting ikke helt går i din retning. Bygg en harmoni i kroppen og finn balansen mellom det mentale og det fysiske – slik vil du oppnå nye høyder og muligens bli den første norske internasjonale volleyballstjernen!


Privacy Policy